Kotitalous­vähennys Rahoitus

Artikkelit

Akvatek tarjoaa ajankohtaista tietoa viemäreiden huollosta, puhdistuksesta ja saneerauksesta

Akvatek on viemärikuvausten ja -remonttien ylpeä osaaja. Palvelemme niin taloyhtiöitä kuin omakotitalojenkin asukkaita ympäri Suomen, aina ystävällisellä ja ihmisläheisellä asenteella. Akvatekin kirkkaana tavoitteena on ratkaista viemäriongelmat jo ennen niiden syntymistä – koska ennaltaehkäisy vain on niin paljon helpompaa, halvempaa sekä kaikin tavoin fiksumpaa.

Onko viemäreiden puhdistus, kuvaus tai saneeraus mietinnässä? Etsitkö uutisia taloyhtiön putkiremontista tai viimeisimpiä julkaisuja viemäreiden lopputarkastuksesta? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteet, artikkelit ja blogitekstit viemäriaiheiden tiimoilta. Mikäli mielesi perukoille jäi vielä jokin asia kaihertamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Selvitetään yhdessä, kuinka voisimme palvella sinua parhaiten.

Kategoria
Järjestys
Kuukausi
Vuosi
Aihe
maalis 25, 2024

Varmistu laadusta – valitse sertifioitu sukitus

Sukitus on varma ja luja menetelmä viemäreiden uudistamiseksi. Sukituksen noustessa yhä tunnetummaksi ja käytetymmäksi menetelmäksi eri yritykset pyrkivät mukaan kasvavaan kilpailuun. Miten asiakas kykenee varmistumaan siitä, että sukitus suoritetaan valvotusti, tutkitusti ja luotettavasti? Akvatekin sertifioitu sukitusmenetelmä takaa laadukkaan ja turvallisen työn.

maalis 25, 2024

Viemärin sukitus omakotitalossa – hinta ja laatu kohtaavat sukitustyössä

Mikään viemärimateriaali ei ole ikuinen ja etenkin vanhojen kiinteistöjen kohdalla viemäriremontin tarvetta tulisi kartoittaa pätevän ammattilaisen johdolla. Vuotavat tai rikkoutuneet viemärit kykenevät tekemään paljon haittaa kiinteistölle, siksipä viemäreiden todellinen kunto kannattaa tarkastuttaa ajoissa. Jos viemärilinjat ovat pääpiirteissään ehjät, kalliin ja hankalan putkiremontin sijaan vaihtoehdoksi käy viemärin sukitus.

tammi 8, 2024

Apua, viemäri tukossa! Näin tehdään viemärin avaus kotikonstein

Paras tapa välttää viemäritukokset on tehokas ennaltaehkäisy. Kotikonstit viemärin avaukseen eivät aina tepsi, mutta viemärihuollolla avun saa aina.

marras 7, 2023

Milloin myyjä vastaa viemärivahingosta?

Asuntokauppojen yhteydessä viemäreiden todellinen kunto kannattaa selvittää kuvauksella, jotta vältyttäisiin ikävältä jälkiselvittelyltä.

syys 22, 2023

Miksi viemäri haisee?

Ikävän hajun lähteeksi paljastuu usein kodin viemäri. Viemäristä nouseva paha tuoksu voi kertoa putkistossa piilevästä ongelmasta.

heinä 25, 2023

Omakotitalon putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa

Kartoita mahdollinen putkiremontin tarpeesi pian. Näin nostat asuntosi arvoa ja ehkäiset vesivahinkojen syntymistä.

akvatek rööripeikko
kesä 9, 2023

Rööripeikon tarina

Kuuluuko viemäristä pulputusta ja lurinaa? Ehkä siellä asuu pikkuinen, likavettä rakastava Rööripeikko. Rööripeikot asuvat talojen viemäreissä ja ojien siltarummuissa.

kesä 9, 2023

Akvatekin brändiuudistus

Akvatekin uusi brändi ja yritysilme on julkaistu 12.6.2023. Lue lisää.

Viemärihuolto asiakaspalvelu
huhti 17, 2023

Asuntokaupassa ei tutkita viemäreitä

Asuntokaupan yhteydessä tutkitaan viemäreitä aivan liian harvoin. Viemäreiden kunto kannattaa tarkastaa sillä esimerkiksi myyjä on vastuussa myös asunnon piilevistä virheistä.

maalis 2, 2023

Maksuton viemärin kuvaus– miksi ja milloin?

Viemärin kuvauksella kiinteistön omistaja saa hyödyllistä tietoa viemäreidensä tilanteesta jopa täysin maksutta.

tammi 5, 2023

Suomessa yli 100 vesivuotoa joka päivä – viemärit kärkipäässä

Selvityksen mukaan vesivahinkoja tapahtuu eniten viemäreissä. Suurin osa vahingoista johtuu tukoksista ja rakennusvirheistä.

joulu 11, 2022

Viemärisukituksen hinta koostuu eri tekijöistä

Sukituksessa vanhan viemärin sisään asennetaan rakenteita purkamatta uusi saumaton muoviputki, jonka käyttöikä on jopa 50 vuotta.

Karkota Hirviö

Pyydä maksuton viemärikuvaus tai jätä yhteydenottopyyntö








    Facebook @akvatek

    Akvatek
    Akvatek1 day ago
    "Kaikki tuli tehtyä ajoissa ja kunnolla. Työn jälki oli siistiä ja paikat oli siivottu."
    (Hannu Reijonen)

    👉🏻 Akvatek on suomalainen viemäritöihin erikoistunut yritys. Vastuullamme on tuhansien omakotitalo- tai taloyhtiöasiakkaidemme viemäriasiat kuvauksista viemärihuoltoihin ja -sukituksiin.

    👉🏻 Varmistamme aina asiakkaidemme tyytyväisyyden ja työllämme on vähintään kahden vuoden takuu.

    Keräämme muun muassa Googlen kautta palautetta, johon voit tutustua verkkosivustollamme: www.akvatek.fi

    #viemärikuvaus #viemärinsukitus #viemärihuolto #viemäritkuntoon
    Akvatek
    Akvatek7 days ago
    Tiesitkö tämän viemärisukituksesta? 👏🏻

    Kolme faktaa:

    💥 Viemärisukitus on kustannustehokas viemäriputkien saneerausmenetelmä: Siinä viemäriin asennetaan sisäpuolelle uusi putki tai "sukka" ilman, että tarvitsee kaivaa viemäreitä esiin. Tämä tekee menetelmästä huomattavasti perinteisiä kaivuutöitä edullisemman ja vähemmän häiritsevän.

    💥 Sukitus pidentää viemärin käyttöikää: Viemärisukituksella voidaan merkittävästi pidentää olemassa olevien viemäriputkien käyttöikää. Uusi sisäputki suojaa vanhaa putkea vaurioilta parantaen viemärin toimivuutta ja estäen vuotoja.

    💥 Nopea ja vähän häiriötä aiheuttava asennus: Viemärisukituksen asentaminen on suhteellisen nopeaa verrattuna perinteiseen putkiremonttiin. Koska menetelmä ei vaadi suuria maanrakennustöitä, asennus voidaan usein tehdä päivässä tai kahdessa.

    #viemärihuolto #viemäritkuntoon #viemärisukitus #viemärit